Terug

De levertijd kan langer zijn - Klik voor meer informatie

Levertijd informatie, onze lockdown-maatregelen en winkelen op afspraak

 

De levertijd van jouw order kan langer zijn

Wij zijn een klein (en persoonlijk) team en wij hebben het erg druk op onze webshop door de gesloten winkels, wij zijn blij dat wij nog aan het werk kunnen tijdens deze lockdown! Helaas ervaren wij daarentegen ook veel last van het virus, wij streven ernaar om alle bestellingen z.s.m. te versturen en bij het meerendeel van de orders lukt dit ook. Helaas lukt dit niet bij elke bestelling, onze leveranciers hebben beperkte voorraad en langere levertijden waardoor sommige orders nog niet gereed zijn voor verzending.

Sommige omstandigheden hebben ook invloed op de levertijd, denk hierbij aan personeel dat uitvalt doordat de kinderopvang bijvoorbeeld niet beschikbaar is of omdat er een collega een aantal dagen in quarantaine moet. Doordat wij een klein team zijn heeft dit al snel invloed op de levertijd, productie en het klantencontact via de mail!

Daarnaast heeft PostNL het ook erg druk, wij merken dat sommige zendingen pas later bezorgd worden. Houd hier dus ook rekening mee!

 

Winkelen en inlijsten op afspraak (vanaf 3 maart mogelijk)

Op dit moment is onze winkel geopend voor fysieke verkoop en inlijsten op afspraak, je kunt dan in een tijdsbestek van 30 minuten rondkijken in onze winkel, een medewerker is ter plaatse voor het benodigde advies over kunst-materialen of voor een inlijsting.

Neem contact met ons op voor een afspraak, wegens de aanhoudende drukte is het alleen mogelijk om op donderdag, vrijdag en zaterdag een afspraak in te plannen.

 

Bestellingen afhalen

Bestellingen kunnen afgehaald worden bij onze fysieke winkel in Nijverdal, de afhaal optie is beschikbaar bij het afrekenen. Wij nemen geen bestellingen aan via de telefoon aangezien het gehele proces veel sneller gaat via onze webshop, je hebt jouw bestelling daardoor ook eerder thuis!

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »