Terug

Cobra artist serie watervermengbare olieverf 40ml

Cobra artist serie watervermengbare olieverf 40ml

Cobra Artist is een Artists' quality watervermengbare olieverf met een bijzonder hoge pigmentering. Alleen de allerbeste pigmenten en olie komen hiervoor in aanmerking. Bij het gebruik van watervermengbare olieverven heb je geen oplosmiddelen zoals terpentine nodig maar deze kun je wel gebruiken. Met water kun je de verf verdunnen, probeer elke laag minder water te gebruiken. Naast water kun je ook een schildermedium toevoegen. Deze verf is ook verkrijgbaar in tubes van 150ml.

Watervermengbare verf

Aan Cobra verf is een emulgator toegevoegd waardoor deze mengbaar is met water, Cobra verf is dus verder gewoon een olieverf en mengbaar met andere 'normale' olieverf, houd er wel rekening mee dat indien je dit doet dat het niet meer watervermengbaar is.

Kleurkaart

Bekijk hier de kleurkaart van dit product, onderaan de kaart wordt beschreven hoe je de dekkracht van elke kleur kunt lezen. Tip: print de kleurkaart uit om de kleuren makkelijker te vergelijken! Wanneer je minimaal een kleur besteld dan wordt er een kleurkaart boekje meegestuurd van het bestelde product.

Schildertips

Als je met Cobra aan de slag gaat dan kun je het beste jouw hele schilderij opbouwen uit Cobra verf en de bijbehorende mediums. Een populaire techniek is om te beginnen op een onderlaag van acrylverf, maar met Cobra raden wij dit af wegens hechting-problemen.

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »