Terug

Acrylverf potten en tubes

In ons acrylverf assortiment zitten veel verschillende kwaliteiten verf, alle acrylverf kun je met elkaar mengen.

Acrylverf potten en tubes

In ons acrylverf assortiment zitten veel verschillende kwaliteiten verf, alle acrylverf kun je met elkaar mengen.

Studiekwaliteit acrylverf

De Amsterdam standaardserie en Galeria hebben een vergelijkbare kwaliteit, een normale dekkracht en een normaal pigment gehalte. Veel verf voor in verhouding weinig geld! Ideaal dus als je een grootgebruiker bent of een beginner. Wij persoonlijk raden de System 3 verf aan voor beginners/amateurs, deze verf heeft meer dekkracht en een iets hoger pigment gehalte, de verf smeert ook iets lekkerder en is niet zo vloeibaar als eerder genoemde verven. Door de System 3 dekkracht kun je bepaalde kleurvlakken in één keer dekkend aanbrengen, terwijl je soms met Amsterdam of galeria twee lagen aan moet brengen.

Artiesten kwaliteit acylverf

Wil je dat jouw schilderijen meer knallen van kleur? Wij raden dan de Amsterdam expert serie en de ARA verf aan. Deze verven dekken goed en zijn briljanter van kleur, vooral de ARA serie! Let er wel op dat als je eenmaal met een mooiere verf schildert je vaak niet terug wilt...

Professionele acrylverf

Een verf met een nog sterkere pigmentering en dekkracht is de Professional serie van Winsor & Newton, briljante kleuren die erg lekker wegsmeren!

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »