Terug

Van 5 Augustus tot 23 Augustus zijn wij gesloten i.v.m onze vakantie, bestel op tijd!

Museum kwaliteit passe-partouts

Museum kwaliteit passe-partouts

Een passe-partout bestellen

Een passe-partout bestellen is zo gebeurd! Kies eerst een van de leverbare kleuren en vervolgens de buitenmaat van de passe-partout. Kies dan of je de randbreedtes liggend of staand in wil voeren, vul vervolgens de randbreedtes bij deze maat in. Let op! Hou er rekening mee dat je de randbreedte iets breder invult ( wij raden 5mm extra aan ) zodat het werk niet door het passe-partout gat valt. Passe-partouts kunnen niet geretourneerd worden, we kunnen ze helaas niet meer doorverkopen. Bestelvoorbeeld: Een passe-partout met buitenmaat 60 x 50 voor een foto van 50 x 40. Je zou dan een randbreedte rondom kunnen doen van 5,5cm.

Passe-partouts van museum kwaliteit

Onze passe-partouts hebben een witte kern, zijn 1.6mm dik, zuurvrij geproduceerd en beschikken over een toplaag met een dunne en mooie structuur. Doordat de passe-partouts zuurvrij zijn zullen ze het kunstwerk / de foto niet aantasten. Standaard snijden wij de gaten van onze passe-partouts met een schuin gat naar het midden.

Waarom een passe-partout?

Een passe-partout creëert rust in de voorstelling, in onze lijstenmakerij raden wij een rand van 6-7cm aan om de meeste werken. Een passe-partout heeft weinig effect onder de 5cm, een brede rand maakt de inlijsting groter en daardoor valt het geheel meer op, hoe breder de randbreedtes hoe meer het een blikvanger wordt! Een ander effect dat een passe-partout geeft is een verzorgde uitstraling, de inlijsting lijkt professioneler en daardoor maakt het meer indruk!

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? bellen of mailen is geen probleem! Indien de maten verkeerd zijn ingevuld dan zullen wij de passe-partout snijden naar het meest voor de hand liggende optie, staat de gewenste buitenmaat er niet bij? Vul het contactformulier op onze contact pagina in en we ze zullen zo snel mogelijk reageren.

Lees meerSluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »