Terug

Verzendinformatie NL / BE

Bijna alle pakketten versturen wij met PostNL, bij pakketten kleiner dan 80x80 wordt er automatisch een track & trace code naar het opgegeven email-adres gestuurd. Liever naar een PostNL punt? Geen probleem! Vul het adres in van het PostNL punt op de afreken-pagina en het pakket zal daar naar verstuurd worden.

Indien je een bestelling plaatst met artikelen die groter zijn dan 80x80 dan zal er niet automatisch een track & trace code verstuurd worden, indien u hier behoefte aan heeft dan kunt u bellen, mailen of een opmerking plaatsen bij het afrekenen van de bestelling

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn €6,95. Bestellingen boven de €100,- worden gratis verstuurd binnen Nederland.

Indien er een grote bestelling wordt geplaatst met onder andere grote artikelen (boven 80x80) zoals lijsten en doeken dan kan er gevraagd worden om een bijdrage aan de hogere verzendkosten.

Grote bestellingen

Grote zendingen worden met PostNL, eigen transport of met andere verzendpartners verstuurd. Dit is afhankelijk van de bestelling en de afstand tussen onze winkel en het afleveradres.

Bestellingen naar België

De basis verzendkosten zijn €9,95 voor een pakket naar België.

Mocht het pakket groter worden dan 80x180 en/of zwaarder worden dan 10kg dan zal er eventueel een factuur nagestuurd worden met een bijbetaling aan de hogere verzendkosten. De bijbetaling kan oplopen tot €20.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box