Terug

Schrik niet, we hebben een nieuwe look!

Museum kwaliteit passe-partouts

Een passe-partout bestellen

Een passe-partout bestellen is zo gebeurd! Kies eerst een van de onderstaande kleuren en vervolgens de buitenmaat van de passe-partout. Kies dan of je de randbreedtes liggend of staand in wil voeren, vul vervolgens de randbreedtes bij deze maat in. Let op! Hou er rekening mee dat je de randbreedte iets breder invult ( wij raden 5mm extra aan ) zodat het werk niet door het passe-partout gat valt.

Randbreedtes kiezen

De minimale randbreedte die wij kunnen snijden is 3cm, indien er een bestelling wordt geplaatst met een kleinere randbreedte dan zal er contact opgenomen worden. Randbreedtes worden naar boven afgerond op hele millimeters. (9,25cm wordt bijvoorbeeld 9,3cm)  Passepartouts kunnen niet geretourneerd worden, we kunnen ze helaas niet meer doorverkopen.

Voorbeeld

Een passe-partout met buitenmaat 60 x 50 voor een foto van 50 x 40. Je zou dan een randbreedte rondom kunnen doen van 5,5 CM.

Museum kwaliteit

Onze passe-partouts hebben een witte kern, zijn 1.6mm dik en zuurvrij geproduceerd. Doordat de passe-partouts zuurvrij zijn zullen ze het kunstwerk / de foto niet aantasten.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? bellen of mailen is geen probleem! Wanneer de velden verkeerd zijn ingevuld zullen we contact opnemen en de bestelling voor je aanpassen, staat de gewenste buitenmaat er niet bij? Vul het contactformulier op onze contact pagina in en we ze zullen zo snel mogelijk reageren.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box