Terug

Deze schildersezels zijn perfect voor beginners en amateurs

  • 06 / 06 / 2018 1
Deze schildersezels zijn perfect voor beginners en amateurs

Welke schildersezel is het beste voor een beginner? En waar moet een ezel aan voldoen?

Een schildersezel voor in één atelier

De nummer 31 atelier ezel is de voordeligste ezel uit ons assortiment met een H-voet, een stevige en stabiele ezel gemaakt van beukenhout. Schildersdoeken tot 100cm bij 120cm blijven hier stevig op staan. De ezel wordt geleverd als bouwpakket, bestaande uit twee gedeeltes die je makkelijk in elkaar kunt schuiven. De ezel staat met 5 minuten en je kunt direct aan de slag.

Een driepoot ezel kun je makkelijker meenemen

Verander je wel eens van locatie? Een driepoot schildersezel kun je makkelijk opbergen en verplaatsen, het zijn lichte ezels die eenmaal ingeklapt niet veel ruimte innemen. De nummer 41 driepoot ezel is de goedkoopste driepoot schildersezel uit ons assortiment die uitgerust is met verstelbeugels en een doek-klem. Een nadeel aan een driepoot ezel is dat hij minder stabiel is dan een ezel met een H-voet, grotere doeken kunnen iets gaan schommelen.

 

Makkelijk verstelbaar

We raden aan om een schildersezel te kiezen die je makkelijk kunt verstellen, de nummer 31 en de nummer 41 zijn beide uitgerust met verschillende draaiknoppen en verstelbeugels, zo heb jij in elke seconden de ezel en het doek gepositioneerd zoals jij het wil.

Beukenhout garandeerd een lange levensduur

Een schildersezel die gemaakt is van beukenhout gaat langer mee! Beukenhout is een stevig materiaal en je ezel zal mooi in vorm blijven door de jaren.

Tip; stel je ezel zo verticaal mogelijk in

Probeer altijd jouw schildersdoek zo verticaal mogelijk te positioneren. In elke kamer bevindt zich vaak stof, wanneer het vanuit de lucht naar beneden dwarrelt zal het langs het doek heen vallen en niet op het schilderij vallen. Hoe minder vuil, stof en haren op jouw schilderij, hoe mooier het eindresultaat!

Reacties

  • Placeholder

    Rob

    22 / 03 / 2019

    Erg tevreden met de nummer 31, hij is niet te groot en neemt niet veel ruimte in. Grote doeken passen er prima op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »