Terug

Strathmore, het nieuwe topkwaliteit papiermerk

  • 05 / 06 / 2018 0
Strathmore, het nieuwe topkwaliteit papiermerk

Nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar; Strathmore. Het topkwaliteit papiermerk uit Amerika.

Verschillende series

Strathmore levert blokken, vellen en rollen papier in verschillende kwaliteiten, deze zijn opgedeeld in series; de 200 serie met de witte kaften zijn de instap-kwaliteit blokken. De 300 serie (gele kaften) is gemaakt van een iets zwaarder grams papier. De 400 en de 500 serie zijn de beste blokken en gemaakt van topkwaliteit papier.

Een collectie blokken voor verschillende technieken

In het Strathmore assortiment zitten bijvoorbeeld acrylverf blokken; de vellen van deze acrylverf blokken zijn voorzien van een linnen structuur, wat zorgt voor stevigheid, goede absorbatie van de verf en het zorgt ook dat de olie- acrylverf kleur echt opdroogt. Naast de acrylverf blokken zijn er ook Mixed-media blokken, deze blokken bestaan uit dikke vellen papier waar bijna elke techniek op toegepast kan worden. Voor tekenaars is er de Sketching en Drawing serie, de Sketching serie bestaat uit gladde tekenvellen voor snel schetswerk. De Drawing serie heeft een iets grovere korrel. Voor aquareleerders zijn er ook aquarelblokken, 4-zijdig en 1-zijdig gelijmd.

Blokken met bruine of grijze vellen

In de Toned serie van Strathmore zitten schets, teken en mixed-media blokken met grijze en bruine vellen.

De nieuwe Vision serie

Nieuw in 2018 is de Vision serie, deze blokken vallen onder de 200 serie kwaliteit. Achter de kaft van elk blok bevindt zich een extra, bewerkbare kaft. Creeer je eigen kaft en geef iets meer karakter aan jouw blok!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box